zaterdag 28 november 2015

23 - 27 november

Een hele fijne week weer! Ik was super trots op mijn leerlingen!!! Lees hieronder maar waarom...


Eerst nog enkele foto's van kinderen die met de talentenboxen aan het werken zijn na het dagcontract en enkele kinderen waren nog met hun dagcontract bezig:
Op dinsdagnamiddag deden we proefjes rond onze zintuigen: horen, ruiken, zien, voelen, proeven!


Zuur, zoet, bitter en zoet:Op woensdag legde de juf uit wat we op vrijdagnamiddag in de kleuterschool gingen doen. Per 2 moesten de kinderen een voorleesboek voorlezen (vertellen) en daarbij een activiteit verzinnen. De kinderen begonnen heel enthousiast te oefenen:Op donderdagnamiddag oefenden we verder. De juf was echt trots op de kinderen. Ze hadden allerlei materialen gezocht en klaargemaakt: iemand had een mooi versierde voeldoos bij, iemand zorgde voor een brief van de sint, de kinderen hadden kleurplaten gezocht, memory's gemaakt, puzzels, spelletjes bedacht, ... Heel wat groepjes hadden ook voor letterkoekjes en andere lekkernijen gezorgd.
Wat een enthousiasme!!!We hielden een generale repetitie:
Vrijdag vierden we Cedric zijn verjaardag want zaterdag is hij jarig!!!
Efe is deze week bij de sleutelinspectie, hier controleert hij of de jarige correct verbetert!Met zakken vol gingen we 's namiddags naar de kleuterschool!
De kinderen volbrachten hun taak allemaal met super veel inzet en enthousiasme. Heel wat vaardigheden kwamen aan bod: organiseren, plannen, sociale vaardigheden... Sommige kinderen denken nu dat ze later misschien wel kleuterjuf of - meester willen worden!
De juf was echt super trots op iedereen!
De foto's kan je binnenkort zien op de website van de school! (zijn met een ander fototoestel getrokken)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten