zondag 15 januari 2017

12 - 23 december


Op woensdag 14 december stonden we klaar om te gaan schaatsen. Joepie!!!


Jarne met zijn "dubbelganger"...Tussen de toetsen door, even tijd om als ontspanning een beetje te lezen.Het vingerhaken is ook nog steeds pupulair!!!
Als er mensen zijn die nog dik garen thuis hebben liggen, wij zijn daar heel erg blij mee!

Het spel rond woordenschat "Alias" dat we van de Sint kregen, was een schot in de roos!

Na de toetsen maakten we een aantal remediëringstaken. De kinderen werkten in groepjes en elke groep had een leider die alles in goede banen leidde en extra uitleg bij de leerstof gaf!Onze nieuwjaarsbrief gaat er ongeveer zo uitzien:


Terwijl 1 groepje aan de nieuwjaarsbrief werkte, mochten de anderen knutselen met een denappel. We bekeken enkele foto's op het internet, brainstormden wat en daarna mochten de kinderen creatief zijn en hun eigen fantasie gebruiken.  Het werd (echt waar!) muisstil in de klas!!!De kinderen mochten zelf het lijmpistool bedienen en dat vonden ze super leuk!Om de denappels te versieren, lag er allerlei materiaal klaar: vilt, wiebeloogjes, linten, pijpenragers, wasknijpers...Kijk eens hoe mooi onze denappeltjes werden:

Alles stond klaar voor een gezellig kerstfeest...


Iedereen knipte een hand uit en schreef zijn naam erop. Daarna schreven de kinderen bij elkaar complimentjes op de handen.


Na het godsdienstige uurtje waarin we het vooral hadden over 'een nieuw begin', genoten we van al het lekkers en keken we naar een mooie kerstfilm. We vierden ook onze twee jarigen: Liana en Emma!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten