vrijdag 16 september 2016


Talentenarchipel...

Op woensdag waren Ben Correct en Connie Content op bezoek. Connie was een beetje bijgekomen van al het snoepen tijdens de vakantie. Ben leerde ons wat gezonde tussendoortjes zijn: fruit, noten, droge koeken (zonder chocolade), granenrepen, ...
We gaan proberen om meer gezonde tussendoortjes mee te nemen... en denk eraan:  koeken in een koekendoos!!!


Dag van de sportclub:
Onze verjaardagskalender:
Omdat wij dagelijks een leeskwartier houden, gaan we bladwijzers maken. Dan weten we altijd waar we gebleven zijn in ons boek!Deze opdracht lijkt misschien niet moeilijk, maar de kinderen hebben echt gezwoegd en gezweet... Het was moeilijk om mooie cirkels te vormen en het was moeilijk om mooie bolletjes te maken.


Juf Lilli en juf Ingrid leidden de vriendschapsdag in:


We moesten vingerhaken (hier hebben we geen foto's van omdat de juf het te druk had om iedereen te helpen en alles klaar te krijgen...en onze fotograaf van de week blijkbaar ook ;-) ) en het resultaat wikkelden we om een boom. Onze klas koos deze boom als vriendschapsboom. We gaan proberen om hem nog mooier te maken doorheen dit schooljaar!


  Om deze mooie namiddag af te sluiten, liet elke klas nog een ballon de lucht in en zongen we samen het lied '10 000 luchtballonnen'.
Het was een leuke namiddag en een leuke week!!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten