zondag 21 februari 2016

1/2/2016 - 5/2/2016 en 15/2/2016 - 19/2/2016


Het is carnaval en we hebben een tweede juf Liesbeth in de klas...
Oei, oei, ...  Als dat maar goed komt!!!

Kunstwerk van Maxim:

We deden een muzische carrousel rond carnaval: bij juf Lisanne dansen, bij juf Lilli bodypercussion, bij meester Marcel kleuren en in onze klas werkten we rond een gedicht ivm carnaval.
 Elke strofe van het gedicht moest je op een andere manier voordragen: snel, traag, luid, als een oud vrouwtje, als een Nederlander, verdrietig, ...
Na de krokusvakantie: Fran is jarig!!!
 Mmmm...

De brug is bijna af!!!Nu de verschillende delen nog op elkaar zetten...Erva verjaarde tijdens de krokusvakantie. Haar tante maakte cupcakes die eigenlijk te mooi waren om op te eten!!!Juf Laura beviel op 13 februari van een prachtig meisje: Janne.
We maakten een vlaggenlijn voor juf Laura:Gaat het lukken om de verschillende onderdelen van de brug op elkaar te zetten???

Hier zie je dat meester Olivier vandaag in onze klas was. De juf ging voormiddag naar een boeiende bijscholing rond 'animatiefilmpjes maken' en de meester verving dus de juf.
Oepsie...  Ze krijgen de onderdelen niet op elkaar gezet.  Jammer van al dat werk!!!

Mathias gaat het opnieuw proberen...  Eerst de zuilen maken en dan rechtstreeks de brug erop.  Ze hebben dus wel geleerd uit het voorgaande. En dat is nog altijd het belangrijkste, hé!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten